Производитель окон

Korovvka

Авторитет
Проверенный
VEKA Ukraine – дочерняя компания немецкого концерна VEKA AG, который уже более 40 лет занимается разработкой и производством практичных, надежных и экологичных оконных и дверных систем из пластика. Продукция фирмы экспортируется по всему миру, а саму компанию называют лидером рынка ПВХ профилей. Выбрать профиль или почитать более подробно можно на сайте: .
 

Mopaho

Советник
Напевно, всі вже встигли помітити, що останнім часом вікна ПВХ активно витісняють старі дерев'яні конструкції. Практично всі, хто зараз робить ремонт у своєму будинку, по перше приймають рішення замінити нові металопластикові вікна.

Вони виготовляються з ПВХ - матеріалу, унікальні характеристики якого роблять його ідеальним варіантом для сучасного будинку. Які ж переваги забезпечує вікнам полівінілхлорид?

  • Він екологічний та гігієнічний (крім того, що ПВХ абсолютно нешкідливий для здоров'я, він заважає розповсюдженню мікроорганізмів та утворенню цвілі).
  • Міцний та надійний (пожежо- та морозостійкий, протиударний, не схильний до корозії, не деформується під впливом погодних умов).
  • Довговічний (якісні ПВХ вікна здатні зберігати свій початковий зовнішній вигляд не один десяток років).
  • Економічний (легкість виробництва та транспортування також важлива для ПВХ, як для матеріалу).
Завдяки цьому забезпечують всі необхідні функції для дому - захищають його під час холоду, перешкоджають проникненню всередину приміщення пилу, бруду та шуму з вулиці. Оптимальні ціни роблять металопластикові вікна абсолютно доступними.
 

alexbluz

Знаток
Пользователь
На мой взгляд, лучшие окна производятся на базе профильных систем немецкой фирмы Rehau. Я для себя выбрал именно такие. Подробнее обо всех преимуществах и особенностях надежных окон Рехау можно почитать тут
 
Сверху